Pasqua
les joguines verticals i els seus beneficis
| |

les joguines verticals i els seus beneficis

les joguines verticals i els seus beneficis

Des de Juguear ens parlen de les joguines verticals i els seus beneficis. En aquest cas les joguines de la marca Oribel que  suposen forma totalment nova de divertir-se i jugar. Estan pensades per a nens entre 9 mesos i 4 anys i que els permet jugar drets.

 

les joguines verticals i els seus beneficis

joguines verticals d'Oribel de Juguear

Aquests tipus de joguines tenen molts beneficis des del punt de vista del desenvolupament infantil. Aconsegueixen més autonomia, milloren la seva motricitat global, afavoreixen la coordinació ull-mà i l’habilitat manual i comencen a comprendre la relació causa efecte.

A part d’això són originals per jugar però també resulten força decoratius. S’enganxen fàcilment en superfícies llises i netes com si fossin un vinil. Les podeu enganxar a la paret, l’armari, la porta… Facilitant, també, que les joguines estiguin sempre recollides i no escampades per l’habitació.

Les joguines verticals d’Oribel són de fusta i vinils de gran qualitat. Els seus dissenys i colors atreuen molt l’atenció dels infants i proporcionen infinites hores de joc i aprenentatge.

 

Les joguines verticals d’Oribel de Juguear

Hi ha un gran ventall de joguines verticals, amb diferents motius i de diferents mides, totes les que us mostrem les trobareu a la botiga online Juguear.

joguines verticals d'Oribel de Juguear

  • Aventura a l’arbre :  veure com baixa el tren-eruga una vegada i un altre per l’arbre de fusta. També pot jugar amb el tren per sobre d’una taula o a terra. Ideal a partir dels 2 anys.
  • Ocell pica-soques: Toc, toc toc … El pica-soques colpeja amb el seu bec l’arbre i els seus pollets al niu estan molt contents de sentir-lo. A més el teu petit també experimentarà amb les hèlixs de fusta que pot fer girar cap a una banda i cap a l’altra. Ideal a partir dels 9 mesos.
  • Xilòfon tren: Un divertit xilòfon que podràs enganxar a la pared i amb el que els nens descobriran la música mentre jugen. És ideal per desenvolupar l’estimulació sensorial i està recomanat per a infants a partir dels 9 mesos.
  • Jardí encantat: Els nens podran crear infinites històries gràcies a tots els elements imantats: objectes, animals, flora, etc … Podran manipular totes les peces i les anirà situant en el gran vinil imantat per crear un jardí màgic, que inclou elements propis de diferents estacions. Ideal a partir dels 3 anys.
  • Jack i Jill: Jack i Jill estan al costat del pou i poc a poc van baixant la muntanya fins arribar a la casa.  Recomanat a partir de 3 anys.
  • Aranya Slidey: L’aranya Slidey està a dalt de tot, ha aconseguit pujar fins al cim… però de cop i volta comença a ploure i la pluja l’empeny ràpidament fins a terra. Una divertida joguina inspirada en la cançó popular anglosaxona “Incy Wincy Spider”.

descompte a juguear i totnens

*Post de Juguear

 

+ info a Juguear

+ jocs i joguines

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat