Pasqua
Contes refets

Contes refets, noves mirades dels clàssics infantils

Contes refetsLa Montse de Barrina ens recomana quatre contes refets. 4 històries que no són pas el que semblen. Tots hem sentit a parlar, o hem llegit, la Caputxeta o dels tres porquets, però… Creieu que son certes les històries que ens han explicat? No us perdeu aquests Contes refets, noves mirades dels clàssics infantils.

 

Contes refets, lectures per a petits lectors

Allò que la Caputxeta Vermella no va veure Escrit per Mar Ferrero editat per  Baula, 2018. Ens hem preguntat mai com van viure la història de la Caputxeta: el mateix llop, o l’àvia, o fins i tot els animalons del bosc?  Perquè molts cops, res és el que sembla. A partir de 5 anys.

Els Tres llobatons i el porc dolent Escrit per Eugene Trivizas, il·lustrat per Helen Oxenbury traduït per Anna Gasol i Trullols. Editat per Ekaré, 2009. Què passa quan el perill que ens aguaita, no es pas un llop sinó un gros i enorme porc? Serà capaç de bufar i bufar i ensorrar les cases? A partir de 3 anys.

L’Enorme i malvat Ferotge. Escrit per Ingrid Chabbert, il·lustrat per Guridi i traduït per Núria Riera i Fernández. Editat per  Brúixola, cop. 2016. Qui no coneix en Ferotge? La criatura més immensa i terrorífica… Hi haurà algú més terrorífic que ell?

A la prehistòria. Escrit per Christine Naumann-Villemin , il·lustrat per Marianne Barcilon i traduït per David Aliaga. Editat per Picarona, 2018. Voleu saber quins van ser els avantpassats dels tres porquets? Quins ginys va fer servir el llop per poder-los atrapar?

 

Bones lectures !!!

Recull proposat des de la Montse de Barrina

+ literatura infantil i juvenil

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat