Pasqua
5 jocs de taula familiars de Juegos de mesa
| | |

5 jocs de taula familiars de Juegos de mesa

5 jocs de taula familiars de Juegos de mesa

Avui entrem a la web de Juegos de mesa, una botiga online que fa temps que seguim. I, com sempre fem, hem donat una volta al seu aparador per triar 5 jocs de taula familiars. Un dels aspectes que ens agrada de la web és que tot sovint publiquen articles interessants sobre diversos jocs de taula. Ens mostren aspectes generals del fet de jugar, dels jocs o ens parlen d’algun joc de taula en concret. A la web els jocs estan classificats en tres gran apartat: juegos infantiles, juegos familiares i juegos para dos.

L’inconvenient per als qui busqueu de seguida una classificació més detallada de jocs per edats o tipus d’àrees no ho trobareu. L’avantatge és que al seleccionar una categoria podreu veure, pàgina a pàgina tots els jocs. Segur que en descobriu algun que no coneixeu. Tots els jocs que hem seleccionat els trobareu a la categoria de juegos familiares.

5 jocs de taula familiars de Juegos de mesa. La nostra tria.

Hem seleccionat 5 jocs de taula, com en podíem haver seleccionat molts altres. El criteri amb el qual els hem escollit és estrictament personal, ens han agradat al primer cop d’ull. Hem mirat, però, que les temàtiques del joc siguin variades, des dels animals que s’han d’apilar als mini jocs de rol o el laberint màgic que ens ha agradat força. Us aconsellem, com sempre fem, que entreu a Juegos de mesa i repasseu el seu aparador, segur que hi trobareu jocs molt entretinguts i divertits. Jocs que ja coneixeu i altres us sorprendran.

 

Stone Age Junior

veure la fitxa

Stone Age Junior és la versió infantils del clàssic del mateix nom, Stone Age . El joc ha obtingut el premi  Kinderspiel des Jahres. cada jugador és un personatge prehistòric que ha d’intentar construir cabanes abans que la resta de jugadors.

 

Animal sobre animal – Haba

veure fitxa

Un joc de destresa i equilibri per als més petits però que s’hi pot apuntar tota la família. Heu d’anar apilant animals sense que caiguin.

 

Piratas de la suerte – Haba

5 jocs de taula familiars de Juegos de mesaveure fitxa

Els pirates acaben d’arribar de la seva última aventura i porten la bodega plena de tresors. Els pirates han sentit parlar d’un fabulós tresor legendari i tot el volen per a ells. Qui l’aconseguirà?

 

Laberinto mágico

5 jocs de taula familiars de Juegos de mesaveure fitxa

Un joc de laberints que podreu muntar abans de cada partida. L’objectiu del joc és aconseguir cinc símbols màgics, però alerta no és tant fàcil com sembla.

 

Spookies

5 jocs de taula familiars de Juegos de mesaveure fitxa

Aquest és un joc temàtic de Halloween però que es pot jugar durant tot l’any. Els jugadors, nens, han d’entrar a la casa encantada i mirar de recorre-la tota. Qui arribarà més lluny?

 

Veure la categoria de  jocs i joguines

 

Save

Save

Save

Save

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat