Entrepans divertits per a berenars i festes

Les festes infantils són ideals per experimentar amb presentacions creatives del menjar. No fa fa falta manipular els aliments. Només us cal mirar de ser originals en les presentacions i combinar els ingredients adequats. Avui us portem entrepans divertits per a berenars i festes. Es poden preparar qualsevol dia, no fa falta fer cap celebració[...] L'entrada entrepans divertits per a berenars i festes ha aparegut primer a totnens.

Bones festes i bon 2018 !!!!!!!

Des del Blocdepares us volem desitjar: MOLT BONES FESTES i un MOLT BON 2018. Us deixem amb un recull de Nadales fet per la Nati Bergada […]

Les millors Festes Majors a l’agost per anar amb nens

A Catalunya ens encanta celebrar les Festes Majors. I com ja sabreu, cada localitat catalana celebra la seva festa major. Per aquest The post Les millors Festes Majors a...
Invitacions per a festes infantils

Invitacions per a festes infantils

Invitacions per a festes infantils targetes d'invitació a una festa L'entrada Invitacions per a festes infantils ha aparegut primer a totnens.
Invitacions festes infantils amb sobres d’animals

Invitacions festes infantils amb sobres d’animals

Invitacions festes infantils amb sobres d’animals sobres amb cares d'animals L'entrada Invitacions festes infantils amb sobres d’animals ha aparegut primer a totnens.
Decoració festes infantils amb globus

Decoració festes infantils amb globus

Decoració festes infantils amb globus com decorar una festa amb globus L'entrada Decoració festes infantils amb globus ha aparegut primer a totnens.